Speeltuin

Jippie, spelen!
Kids kunnen zich helemaal uitleven in onze grote Oudhollandse speeltuin. Ren van de wipkip naar de hoge glijbaan, ga met z'n allen op de familieschommel en chill vervolgens lekker op het gras. Graaf een diepe kuil in de zandbak, geniet op de schommel en ren je rot in het rad.

De speeltuin in De Bolle Buik biedt kinderen van alle leeftijden meer dan 20 speeltoestellen waarop ze zich uren kunnen vermaken en biedt ouders een heerlijk terras om even bij te kletsen en te genieten van een lekker drankje. Het is Bij De Bolle Buik niet toegestaan eigen eten en drinken te nuttigen. Tevens is de Oudhollandse speeltuin en het terras bij de speeltuin geheel rookvrij. Voor de ouders die willen roken hebben we een speciale rookzone. Ook vanaf dit punt kan iedereen zijn kind prima in de gaten houden.

Voor iedereen die zo vaak wilt komen spelen als hij wilt hebben we De Bolle Buik jaarkaart. Voor 35,- per kind kun je het hele jaar door komen spelen.

Veilig spelen
Natuurlijk volgen wij de technische staat van onze speeltoestellen kritisch, want veiligheid staat voorop. Onze speeltoestellen voldoen aan alle juiste criteria. Oudhollands én veilig dus.

Tijd voor schoolreisje?
De Bolle Buik is een prima locatie voor schoolreisjes. Onze locatie biedt zoveel speelplezier, docenten hebben de hele dag geen omkijken naar hun leerlingen. Kijk snel hier voor meer informatie. Ook midgetgolfen? Meer weten? Neem contact op!

De toegangsprijs van onze speeltuin bedraagt slechts 3,-. Volwassenen zijn gratis.

  • Volg, like en contact De Bolle Buik via

De Bolle Buik

Dreef 8
1701 GP Heerhugowaard

T 072 57 100 06
E info@debollebuik.nl

Openingstijden

ma & di gesloten (m.u.v vakanties)
woe t/m vr vanaf 12.00 uur
zat & zon vanaf 11.00 uur
mei, zomer & herfstvakantie vanaf 11.00 uur
de keuken sluit om 19.30 uur