Ontdek nu! Het kabouterpad De Bolle Buik!

Let op; we hebben erg last van vandalisme bij het kabouterpad. De paaltjes worden veel vernield. Dit betekent dat niet alle paaltjes aanwezig zijn. De opdrachten van het kabouterpad hoeven niet op de plek van het paaltje te worden gedaan. Je kunt er toch voor kiezen om het kabouterpad toch te gaan lopen.

Bij De Bolle Buik kun je een rugzak met spannende spulletjes lenen om een echt kabouterpad te lopen in het park. Het kabouterpad is ontwikkeld door het IVN-NKL en De Bolle Buik en bedoeld voor kinderen tot een jaar of 8. Tijdens het lopen van dit pad wordt er bijvoorbeeld gezongen over kabouters, geluisterd naar geluiden in het park, gekeken naar watervogels, wordt er naar brandhout gezocht voor kabouters en nog veel meer. Alle activiteiten bij elkaar duren 1 tot 1,5 uur.

Voor een rugzak met materiaal voor 6 kinderen moet een borg van 10,- betaald worden, de kosten bedragen verder 5,- per kind. Voor dit bedrag krijgt elk kind een kaboutermuts, een echt kabouterdiploma, een glas heerlijke limonade bij De Bolle Buik en gratis entree voor de speeltuin.

Scholen betalen 65,- per klas*. Voor dit bedrag krijgt ook elk kind een kaboutermuts, een echt kabouterdiploma, een glas heerlijke limonade bij De Bolle Buik en gratis entree voor de speeltuin.

Tips!
- Slecht weer? Denk aan je regenlaarzen
- Eet na afloop een lekkere pannenkoek in ons restaurant
- Leuk als kinderfeestje of als uitje met je hele klas!

Voor meer informatie kunt u telefonisch, 072 5710006, of per mail, info@debollebuik.nl, contact met ons opnemen.

* maximaal 30 kinderen

  • Volg, like en contact De Bolle Buik via

De Bolle Buik

Dreef 8
1701 GP Heerhugowaard

T 072 57 100 06
E info@debollebuik.nl

Openingstijden

ma & di gesloten (m.u.v vakanties)
woe t/m vr vanaf 12.00 uur
zat & zon vanaf 11.00 uur
mei, zomer & herfstvakantie vanaf 11.00 uur
de keuken sluit om 19.30 uur